ЗА НАС

Перфектният подарък
Основана през 2016 г.

Щастието не е в това, което получаваш,

а в това, което подаряваш на другите.“

– Бен Карсън.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Перфектният подарък е българска фирма, която предлага персонални и нестандартни подаръци, създадена през не толкова далечната 2016 г. от сегашния собственик и тогавашен съсобственик Златко Златков. Находчивата идея за името на фирмата идва всъщност от първия подарен подарък, за един от най-значимите поводи на човек, а именно сватбата. В момента, в който прекрасната булка получила своята гравюра, тя възкликнала: “Това е перфектният подарък!”. Така е избрано името Перфектният подарък, защото искаме да правим неща, които са перфектни за подаряване. И за да извършваме своята дейност по перфектен начин е важно да бъде отбелязано, че фирмата може да се похвали с прякото участие на ИТ експерт в лицето на Николай Андонов, благодарение на който достъпвате безупречния сайт на Перфектният подарък и с помощта на който всички ние имаме възможност да даряваме усмивки.

Нашата мисия е Вашето щастие и това на Вашите близки! Винаги даваме най-доброто от себе си, за да Ви предоставим Перфектният подарък.
В света, в който живеем, твърде често сивото ежедневие надделява и хората с лека ръка пропускат важните моменти от живота. Разменена усмивка с близък човек. Приятен или не толкова приятен споделен момент. Или просто нещо, което искате да запечатате в съзнанието си.
Все пак човешкото съзнание е склонно да забравя, за това ние се стараем да създаваме персонални и нестандартни подаръци от Вашите неповторими спомени, за да може те да са винаги там и да Ви подсещат, че животът е прекрасен!

Нашата визия:
Ние сме тук, за да Ви споделим, че спомените са нещо изключително важно, защото те ни припомнят различните етапи от нашия житейски път. Визията на Перфектният подарък е да променим представата, че всичко е преходно, отминава и се забравя. Не е необходимо приятният спомен да бъде забравен, защото чрез нашите продукти разполагате с един елегантен начин, споменът да продължи да съществува.

Нашата цел:
Единствената ни цел е да Ви помогнем да зарадвате близък човек, като му подарите Перфектният подарък!

 

ЗАЩО ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК

Ние държим на това!

Подарявате усмивка

За повод и без повод може да разчитате на нас! Нашата мисия е Вашето щастие и това на Вашите близки! Винаги даваме най-доброто от себе си, за да изработим най-ефектните и качествени продукти.

Изработено в България

Пазарувайки от нас, Вие подкрепяте българската икономика и предприемачество, тъй като продуктите са подготвени и изработени от българи в България!

 

Качество

Може да бъдете сигурни, че Вашият продукт ще бъде изработен с професионализъм, отговорно отношение и високо качество.