Подарък за баба

Подарък за баба, идеи за бабинден, не забравяайте вашите баби, подарък от внуците за баба, подарък за маминка
90 / 100

Съдържание

Какъв подарък да взема за баба?

Най – важното нещо при подарък за баба, е внуците да са основни участници в него, все пак няма нищо по – ценно на света от душичките и ангелчетата на баба.  Макар всеки подарък от внуците, да е много специален и любим, ние ще се опитаме да помогнем, като вснесем малко разнообразие с различни и уникални посвоему предложения.

Подарък за баба, едно от най – големите предизвикателства пред всеки!

Това да намериш най – подходящият подарък за толкова специален човек, често се оказва сложна задача, а понякога дори мисия невъзможна. Но ние ще Ви предложим няколко идеи, с които да улесним възможно най – много тази задача. Дори и да не избереш нито едно от нашите предложения, можеш да бъдеш сигурен, че ще ти се зароди някоя интересна идея и ще бъдеш няколко стъпки по – напред до избора на перфектният подарък.

Предложения със снимки

Всъщност, почти винаги се стига до избора на снимки, не е тайна, че те са най – подходящи за подарък. Ние смятаме, че могат да бъдат представени по изключително оригинални и свежи начини. От просто разпечатана и сложена в рамка снимка, през различни рисувани портрети, до дигитална рамка със запазени в нея снимки. Това са няколко наши предложения, на които си заслужава да обърнеш внимание:

 1. Гравюра по твоя любима снимка – С гравюрата ще подарите запазен спомен, по един по – различен и оригинален начин:

  Гравюра по твоя любима снимка, С гравюрата ще подарите запазен спомен, по един по - различен и оригинален начин:

  Гравюра по твоя любима снимка

 2. Комикс портрет по снимка – Ние ще превърнем вашите любими снимки в зашеметяващо произведение на изкуството ❤️:

  Комикс портрет по снимка - Ние ще превърнем вашите любими снимки в зашеметяващо произведение на изкуството, перфектният подарък за бабинден

  Комикс портрет по снимка

 3. Дигитална рисунка с молив по снимка – Дори и с най – простичкият инструмент на изкуството, можем да превърнем снимките Ви в истински творения

  Дигитална рисунка с молив по снимка - Дори и с най - простичкият инструмент на изкуството, можем да превърнем снимките Ви в истински творения

  Дигитална рисунка с молив по снимка

 4. Мастилен дигитален портрет по снимка – Мастилото винаги е бил фин и елегантен начин, с който да се уловят всички нежни детайли в изображението.

  Мастилен дигитален портрет по снимка - Мастилото винаги е бил фин и елегантен начин, с който да се уловят всички нежни детайли в изображението, перфектният подарък за баби

  Мастилен дигитален портрет по снимка

 5. Дигитален графичен портет по твоя снимка – Още един интересен вариант за по – специален портрет

  Дигитален графичен портет по твоя снимка - Още един интересен вариант за по - специален портрет, перфектният подарък за баби

  Дигитален графичен портет по твоя снимка

 6. Снимка разпечатана на канава – Истинско творение на изкуството, което превръща всяка снимката в картина.
 7. Дигитална фоторамка – модерен, практичен и сантиментален начин за разглеждане на спомени, без да хабим батерията на телефона 😉
 8. Колаж със семейни снимки – много от веселите и незабравими моменти, заедно и винаги пред погледа, за да носят усмивка всеки ден 🙂
 9. Албум със семейни снимки – всички спомени, на които ще се радва и наслаждава редовно  🙂

Предложения носещи емоция

Страхотни варианти за подаръци за баба, са нещата, които ще й донесат положителни емоции и ще я заредят с енергия и нови спомени. Ето още няколко допълнения, към нашите идеи за материални и не чак толкова материални подаръци или просто преживявания, които се надяваме да Ви насочат в правилната посока:

 1. Оцветете ваши стари снимки – Да правилно прочете. Взимаш старите албуми, снимаш с новият си смартфон (може и да ги сканираш разбира се), правиш няколко снимки и ние ще ги осъвременим и оцветим. Това със сигурност, ще е много вълнуващ подарък за баба ти. Просто си представи, каква ще бъде физиономията й, когато види първата им стара, черно-бяла снимка с дядо ти, сега оцветена, с по – високо качество и разпечатана, със сигурност ще бъде един път.

  Оцветете ваши стари снимки - Да правилно прочете. Взимаш старите албуми, снимаш с новият си смартфон (може и да ги сканираш разбира се), правиш няколко снимки и ние ще ги осъвременим и оцветим. Това със сигурност, ще е много вълнуващ подарък за баба ти. Просто си представи, каква ще бъде физиономията й, когато види първата им стара, черно-бяла снимка с дядо ти, сега оцветена, с по - високо качество и разпечатана, със сигурност ще бъде един път.

  Оцветете ваши стари снимки

 2. Поздравително видео – това може много добре да се съчетае с някои фоторамки. Тук можеш най – много да развихриш своята креативност. Има толкова много приложения за обработка на видеа, които са изключително елементарни за използване, дори от хора без грам опит в обработката. Можеш да събереш цялото семейство на едно място за видео поздрава, а може да снимаш и всеки поотделно, във всеки случай ефекта ще бъде страхотен.
 3. Билети за концерт или театър, където да отидете заедно с баба – Дори и да се издадеш и да й предложиш да изберете мероприятието заедно, ще й подариш страхотно изживяване, което ще очаква с нетърпение и ще помни завинаги.
 4. Ваканция на море, планина или на минерални басейни – Всяка почивка, разходка или каквото и да е прекарано време с внуците е подходящ подарък за баба.
 5. Заведете я на разходка, на някое от любимите й места и я почерпете, кафе, чай, сок или каквото е подходящо – когато го направите резултатът, много ще ви изненада.

Практичен подарък за баба

Последното ни предложение е да й вземеш нещо материално и практично, от което тя наистина има нужда. Така ще разбере, че ти се интересуваш и грижиш за нея и нейното удобство. Това предложение е последно, защото е строго индивидуално спрямо човека, сезона, различните нужди и желания. Като различни предложения които могат да ти помогнат са:

 1. Нещо за дома, като: прахусмукачка робот, кафемашина, масажор, модерна хлебопекарна, мултикукър, електрическа мелничка и тирбушон, ел. одеяло и много други. Ако си има всичко за дома, може да подновите, нещо  счупено или старо и износено. Не лоша идея е да й подариш някоя картина или гоблин, но почти сигурно е, че ще се зарадва повече на някой семеен портрет.
 2. Предложения за градината: люлка за градината, голям чадър, пейка, градински плановик, ръчен култиватор, гребло за листа и още куп други неща. Важното е да има градина, в която да ги ползва, освен пейката, нея може да я ползват с комшийките пред тях, така ще зарадваш не само нея, но и нейните приятелки.
 3. Тя със сигурност има някакво хоби, което ти можеш да подкрепиш или да възродиш, ако поради някаква причина вече не го практикува. А защо не и да й създадеш някое ново: карта с посещения в клуб по народни танци, курс по рисуване с чаша вино, някоя интересна книга, аксесоари за шиене и плетене, аксесоари за разходки в планината и много други.

В крайна сметка, каквото и да избере и каквото и да вземете, като подарък, тя винаги ще го хареса и ще бъде щастлива и доволна, защото важен е жеста и че сте се сетили, с и без повода. Подарете на баба доза щастие и пяродължавайте взаимно да се радвате, защото това е най – важното.

Вече няма да се чудиш при избора на подарък

Разгледай и останалите наши предложения за перфектният подарък, и спри да избираш с часове подарък за Бабинден, Коледа, Рожден ден, Юбилей,, 8-ми март или който и да е друг повод, а защо не и подарък без повод.

Това е нашият магазин – https://presentsquare.com/shop

УСМИХНИ СЕ!
Винаги Има Защо!

Нека заедно зарадваме Вашите близки
с доза щастие!