Подарък за дядо

Подарък за дядо, идеи за дядовден, не забравяайте вашите дядовци, подарък от внуците за дядо
87 / 100

Съдържание

Какъв подарък да взема за дядо?

Основното при подарък за дядо е внуците и възможно най – голяма част от семейството, да са основни участници в него, разбира се всеки дядо се гордее най – много със своите малки герои. В определени ситуации те се превръщат в калпазани и калпазанки, но дори и тогава пак се гордее с тях. Дори всеки подарък от внуците, да е изключително ценен, ние ще ви представим различни предложения, като ще вснесем и малко цвят с по – нестандартни предложения.

Подарък за дядо, това винаги е много трудно решение!

Перфеткният подарък за един от най – специалните хора е една от най – трудните задачи, та да не кажем дори невъзможна. Но ние ще предложим няколко варианта, с които ще ти спестим много нерви и време в чудене, какво да правиш. Дори и нищо да не ти допадне, със сигурност ще си открил правилната посока, в която да се оглеждаш, а защо не и да ти хрумне най – готината идея. Едно е сигурно, ще бъдеш близо до избора на перфектният подарък.

Предложения носещи по – специална емоция

Готин избор за перфектният подарък за дядо, са нещата, които ще му предоставят най – много положителни емоции или ще го заредят с енергия, а защо дори да не му набавят нови спомени. Надяваме се предложенията, които сме подбрали свързани със снимки, да ти спечелят вниманието, ако те не успеят имаме и други които ще ви дадът най – малкото идея, към какво да се насочите при избора на подарък.

Подаръците свързани със снимки, са един от най – предпочитаните и подходящи варианти, да зарадвате всеки човек. Трябва ви просто една от любимите му снимки, което в днешно време, с всички социални мрежи, е много лесно. Ще започнем с няколко по – свежи варианта за подарък със снимка, които сигурно ще ти грабнат вниманието, а дядо ти определено ще бъде впечатлен, дори и да е от хората, които не изразяват много своите емоции.

Подарък за дядо, подарък за Коледа, подарък за Юбилей

Гравюра по снимка

Дигитална рисунка с молив по снимка - Дори и с най - простичкият инструмент на изкуството, можем да превърнем снимките Ви в истински творения

Дигитална рисунка с молив по снимка

 • Оцветете ваши стари снимки – Да точно така, ние го можем. Изравяш старите черно-бели албуми, и започваш да снимаш с новият си смартфон (може и да ги сканираш разбира се), правиш няколко снимки, а ние вършим останалото, като ги оцветяваме и им подобряваме качеството. Представи си физиономията му, като види любимата си снимка от казармата, но вече цветна или пък снимка от неговата сватба.
Оцветете ваши стари снимки - Да правилно прочете. Взимаш старите албуми, снимаш с новият си смартфон (може и да ги сканираш разбира се), правиш няколко снимки и ние ще ги осъвременим и оцветим. Това със сигурност, ще е много вълнуващ подарък за баба ти. Просто си представи, каква ще бъде физиономията й, когато види първата им стара, черно-бяла снимка с дядо ти, сега оцветена, с по - високо качество и разпечатана, със сигурност ще бъде един път.

Оцветете ваши стари снимки

 • Почти сигурно е, че дядо ти е запален или поне е бил запален рибар или ловец, тук идеите и предложенията са твърде много, така че тичай до най – близкият ловно-рибарски магазин или направи по – лесното и влез в някой подходящ уебсайт.
 • Ако е твърде запален по някое от горните хобита и няма какво да му подариш, най – голямото удоволствие, ще бъде да отидете заедно за риба или да разгелдате за следи и животни в гората.
 • Вероятността дядо ти да е картаджия, табладжия или шахматист е също толкова голяма, колкото и с предните две хобита. Със сигурност, ако сега не играе, е сигурно, че поне е бивш запален фен на картите, таблата или шахът, та може да помислиш за специално тесте карти, специална табла или шах, а защо не и гравирани такива.
 • Отидете на ексурзия или разходка до някое от неговите любими места, със сигурност ще знае някое страхотно таков, подходящо за барбекю или пикник.
 • Поздравително видео с фоторамка. Тук можеш най – много да развихриш своята креативност и да създадеш нещо, което е изцяло твое творение. Има безрброй приложения за обработка на видеа, неописуемо лесни за ползване, дори от хора без грам опит в обработката. Можеш да събереш цялото семейство с всички герои на едно място за видео поздрава.
 • Заведете го на рали, футболен мач, кино, театър или концерт.

Практичен подарък за дядо

Вземи му нещо практично от което има нужда, определено ще му направи впечатление, че се интересуваш от него.  Тук е мако по – строго индивидуално спрямо човека, сезона, различните нужди и желания. Като различни предложения, които могат да ти помогнат са:

 • Нещо за дома, като: кафемашина, масажор, халба за бира, електрическа мелничка и тирбушон, комплект ножове, барбекю или грил. Ако мислиш, че си има всичко, може да подновиш нещо, винаги се намира нещо счупено или старо и износено. Не лоша идея е да му подариш картина с ловна сцена или нещо подобно, но почти сигурно е, че ще се зарадва повече на семеен портрет.
 • Предложения за работилницата: винтоверт, куфари за инструменти, отвертки, гидория или кутия за различни болчета, гайки, винтове и шайби. Почти всеки практичен инструмент ще бъде страхотно допълнение, като хоби инструменти с добро качество може да посетиш близкият Lidl.
 • Той със сигурност има и някое старо хоби, което можеш да подкрепиш или да възродиш. Може да опиташ да създадеш и ново хоби: книга за колекциониране на монети, курс по рисуване, нова интересна книга, дървен макет за сглабяне, аксесоари за разходка в планината и много други.
 • Макар да са пороци и да не смятаме, че хората трябва да бъдат подстрекавани с подаръци, за някои хора алкохола и тютюневите изделия, носят завидно удоволствие. В различни сайтове можете да откриете, изключително разнообразие, от специални запалки с възможност за гравиране, както и фласки за алкохол.

Накрая, каквото и да избереш и вземеш, като подарък, той винаги ще го хареса и ще бъде на седмото небе, защото важен е жеста и че си се сетили, с или без повода. Подари на дядо си Доза щастие, а той ще те дари с Усмивка! Усмихни се и ти, винаги има защо! Надяваме се повече да не се чудиш „Къде да намеря подарък за дядо ми?“.

И като за последно предложение, Дигитален графичен портет по твоя снимка – Още един различен вариант за по – специален портрет

Дигитален графичен портет по твоя снимка - Още един интересен вариант за по - специален портрет, перфектният подарък за баби

Дигитален графичен портет по твоя снимка

 

Вече няма да се чудиш при избора на подарък

Разгледай още от нашите предложения за перфектният подарък, спри да се чудиш за подарък за Юбилей, Коледа, Рожден ден, или който и да е друг повод, а защо не и подарък без повод.

Това е нашият магазин – https://presentsquare.com/shop

Ако искате общ подарък за баба и дядо, можете да погледнете и статията ни Подарък за баба, за да съчетаете две или повече неща или пък да вземете един общ – https://presentsquare.com/podarak-za-baba-za-razlichni-povodi/

УСМИХНИ СЕ!
Винаги Има Защо!

Нека заедно зарадваме Вашите близки
с доза щастие!